Options Cinemas πρόγραμμα 17/10-23/10

Options Cinemas πρόγραμμα 17/10-23/10

Smile 2

Η ταινία τρόμου Smile 2”: H πιο συγκλονιστική ταινία τρόμου του 2022 με απροσδόκητα μεγάλη επιτυχία, μας επιστρέφει στον ανελέητό της κόσμο: Mέσα από ένα νέο Επικό Κεφάλαιο.
Πρόσεξε τα Χαμόγελα των γύρω σου. Κάποιο δεν είναι ανθρώπινο.

The apprentice

Η βιογραφική ταινία The apprentice”: Νέα Υόρκη, δεκαετία του 1970. Ο νεαρός Ντόναλντ Τραμπ προσπαθεί να φανεί αντάξιος του δεσποτικού πατέρα του ως κτηματομεσίτης και εργολάβος. Ο δικηγόρος Ρόι Κον, πρώην δεξί χέρι του αντικομουνιστή γερουσιαστή Μακάρθι, θα τον πείσει να ασχοληθεί με την πολιτική.

Ζούμε τη στιγμή

Η δραματική-ρομαντική ταινία «Ζούμε τη στιγμή»: H Αlmut, μια νεαρή ταλαντούχα σεφ, χτυπά με το αυτοκίνητό της τον πρόσφατα διαζευγμένο Tobias. Η γνωριμία τους θα εξελιχθεί σε ένα παθιασμένο ρομάντζο, αλλά οι προκλήσεις είναι συνεχείς.

Kneecap

H κωμωδία Kneecap”: Στο Μπέλφαστ της δεκαετίας του 2010, ένας καθηγητής ιρλανδικών και δύο νεαροί μικροέμποροι ναρκωτικών σχηματίζουν ένα χιπ χοπ συγκρότημα, που θα θέσει το υπόβαθρο για την αναβίωση της ιρλανδικής γλώσσας ενάντια στο κατεστημένο.

200% λύκος

Η παιδική ταινία «200% λύκος»: Ο νεαρός Φρέντυ Λούπιν εύχεται να γίνει λυκάνθρωπος για να ταιριάξει με την οικογένειά του και τα καταφέρνει!

Η Γιούκου και το λουλούδι των Ιμαλαίων

H παιδική ταινία «Η Γιούκου και το λουλούδι των Ιμαλαίων»: Η Γιούκου, ένα ποντικάκι που ζει με την οικογένειά του στο υπόγειο ενός κάστρου, αποφασίζει να ξεκινήσει ένα τολμηρό ταξίδι αναζήτησης! Μια γλυκύτατη περιπέτεια κινουμένων σχεδίων με άφθονη μουσική και μια αξιαγάπητη κεντρική ηρωίδα που θα ενθουσιάσει τους μικρές θεατές με την καλοσύνη, την εξυπνάδα και, φυσικά, το ταλέντο της στο γιουκαλίλι!

Leave a Reply

Your email address will not be published.