Σχετικά με εμάς

 Veso Mare Η επιτυχια μας…

Διευθυνση:

Ακτή Δυμαίων 17 (δυτική έξοδος Πάτρας)

Ωρες Λειτουργιας

Καθημερινά Απο 8:00 π.μ Μέχρι 11:00 μ.μ

Επικοινωνια:

Τηλ.: +30 2610 362030

To πανέμορφο Veso Mare ανανεωμένο  είναι πάντα εδώ για σας καλωσορίσει και να σας ψυχαγωγήσει.

Από το 2001 ο αγαπημένος  προορισμός αγορών και διασκέδασης της Πάτρας  και οι εργαζόμενοι του σας εξυπηρετούν και προσπαθούν για την καλύτερη εμπειρία σε ένα όμορφο περιβάλλον ειδικά διαμορφωμένο για οικογένειες, αλλά και για όλη την παρέα. 

Το Veso Mare με  τα Jumbo καλύπτει ένα ευρύ φάσμα προϊόντων για την οικογένεια, το παιδί και το σπίτι, προσελκύοντας καθημερινώς ένα μεγάλο αριθμό πελατών από όλη την Αχαΐα.  Eπίσης, το Mega Store Media Markt σας προσφέρει την μεγαλύτερη γκάμα ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών σε όλη την Πελοπόννησο.  Τα σινεμά Options-Cinemas με τις 8 αίθουσες και μοναδικές πρεμιέρες εβδομαδιαίως καθώς και ένα ποτό ή καφέ στο Libido και Flocafe ή ένα γευστικό γεύμα στα Goody’s  με την πανοραμική θέα και την αύρα του Πατραικού είναι σίγουρα μια καλή ιδέα. 

Έχοντας ως γνώμονα τη συνεχή παροχή υψηλής ποιότητας διασκέδασης και καταναλωτικής εμπειρίας, το Veso Mare κάθε μήνα προγραμματίζει ειδικές δραστηριότητες για παιδιά, συναυλίες, live μουσική με DJ, καθότι κύριο μέλημά μας είναι να  σας ψυχαγωγούμε και να σας προσφέρουμε μοναδικές στιγμές στα πλαίσια ενός ασφαλούς, ποιοτικού και υψηλής αισθητικής περιβάλλοντος. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι η ασφάλεια, η καθαριότητα, το δωρεάν πάρκινγκ, και ο προσεγμένος εξωτερικός χώρος αποτελούν βασικούς πυλώνες της στρατηγικής μας προκειμένου να διαμορφώσουμε ένα ιδανικό και ασφαλή προορισμό που αξίζει να επισκέπτεστε εσείς και η οικογένεια σας.

ΓΙΑΤΙ… μας προτιμουν…

80%Διαδρασεις για τα παιδια
98%Ποτο & Φαγητο για ολους
80%Αγορες & Προσφορες
100%Σινεμα
84%Ωραιος προορισμος για το ΣΚ